LinkedIn-kursus: Sådan udarbejder du en professionel personprofil

Om dette projekt

Får du maksimal værdi ud af din LinkedIn-profil? I dette kursus lærer du, hvordan du optimerer din profil, så du bedre kan sælge dig selv og skabe forbindelser professionelt (trin-for-trin guide).

På kurset lærer du:
 • Hvorfor LinkedIn er et vigtigt redskab
 • Hvilke indstillinger du skal bruge for at gøre din profil mere synlig, så den dukker op i LinkedIns søgeresultater
 • Hvordan du vælger det rigtige profilbillede og skriver en sælgende profiltekst
 • Hvordan du får personer til at skrive anbefalinger og anerkende dine kompetencer
Beskrivelse

LinkedIn tæller i dag 2,2 millioner danske brugere, hvilket gør LinkedIn til et af de største sociale netværkssider i Danmark. Og det er ikke svært at forstå hvorfor!

LinkedIn giver dig en unik mulighed for at netværke professionelt. Du kan blandt andet blive headhuntet til jobs og skabe nye forretningsforbindelser på baggrund af din LinkedIn-profil.

Disse muligheder kommer dog ikke til dig, hvis du ikke har en opdateret LinkedIn-profil. LinkedIns egne undersøgelser viser, at det kun tager personer 2,5 sekunder at bedømme en LinkedIn profil. Du kan skal dermed sørge for, at din profil giver et godt førstehåndsindtryk.

Lær hvordan i dette online kursus. Her viser LinkedIn-eksperten, Leif Carlsen, dig trin-for-trin, hvordan du laver den mest optimale LinkedIn profil.

Dette kursus er derfor for dig, der:

Har en LinkedIn-profil, men som ikke får den maksimale værdi ud af den

Ikke har en LinkedIn-profil, og som har brug for guide til, hvordan du kommer godt i gang

Når du er færdig med kurset vil du være i stand til at opdatere din helt egen LinkedIn-profil, så du er bedre rustet til at sælge dig selv og skabe nye forbindelser.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn