Introduktion til persontypologien: Enneagrammet

Om dette projekt

Enneagrammet er den hurtigst voksende persontypologi i det 21. århundrede. Ønsker du at blive klogere på, hvad enneagrammet er, og hvordan det kan skabe bedre kommunikation på arbejdspladsen, så skal du se dette introkursus.

På kurset lærer du:
 • Hvordan persontypologien Enneagrammet kan skabe større effektivitet og forståelse igennem et fælles sprog
 • Hvordan du genkender din egen og andres enneagramtype
 • Hvilke dele af hjernen der styrer de 9 typer i enneagrammet
 • Hvad kendskab til enneagrammets personlighedstyper til give dig af fordele i dit lederskab
Beskrivelse

Denne introduktion vil give dig et lille indblik i de 9 forskellige typer, der er i enneagrammet. Vi berører kort typernes karaktertræk, særlige kendetegn, styrker og faldgrupper.

Formålet er, at du som leder vil blive klogere på din egen type og din kommunikationsstil. Fordi hvorfor kan du føre en givende dialog med én medarbejder, mens en anden medarbejder slet ikke forstår din hensigt? Svaret kan muligvis findes i, at I ikke taler et fælles sprog.

Enneagrammet kan tilføje en dokumenteret indsigt i, hvilken drivkraft der ligger bag menneskers bevidste og ubevidste adfærd. Med den indsigt kan vi opnå en større forståelse og større effektivitet i hverdagen, blot ved at undgå at kommunikation bliver fejlfortolket.

Enneagrammet er allerede et anerkendt værktøj i erhvervslivet både inden for ledelse, samarbejde, salg og service. Alle områder, hvor kommunikation indgår, kan et kendskab til enneagrammet tilføre oplevet værdi.

Forudsætninger

Dette er et introkursus, så det kræver ingen forudgående kendskab til enneagrammet. Det kan tilføre værdi, at du kender din egen enneagramtype og i kurset vil du blive guidet i, hvor du kan tage en online enneagramtest.

Kontakt os

  Kategori
  Ledelse, Performance & Trivsel
  Udbyder
  GoLearn