Formler: Få nemt styr på formler og funktioner i Excel

Om dette projekt

Drømmer du om at opnå det sorte bælte i formler i Microsoft Office Excel program, så du mestrer mere avancerede funktioner som statistiske beregninger og datavalidering, er dette Excel-kursus et godt sted at starte.

På kurset lærer du:
 • At arbejde med funktionsguiden i Excel og den nemme måde at indsætte over 300 funktioner
 • Hvordan du arbejder med indlejrede funktioner og brug af flere funktioner i samme formel
 • At oprette statistiske beregninger, både de enkle og de mere avancerede
 • De grundlæggende greb i at arbejde med datavalidering og betinget datavalidering
Beskrivelse

Excel programmet er anerkendt som det foretrukne databehandlings-program i mange danske virksomheder. Programmet rummer mange funktioner, men ikke mange har kompetencerne til at arbejde med de muligheder Excel tilbyder.

Opgaven i, at arbejde med formler og funktioner på en effektiv måde i Excel, kan virke temmelig avanceret men i dette kursus lærer du det fra bunden på en logisk og overskuelig måde.

Til denne opgave har vi Excel-eksperten Ernst Lohse. Ernst har 30 års erfaring i Excel og har undervist i programmet i mange år, derfor kan du altid forvente, at Ernst formidler selv komplekse emner på let forståelig vis.

Dette kursus er derfor for dig, der:

Gerne vil lære at arbejde med nogle af Excels mest uundværlige funktioner i funktionsguiden

Ønsker en praktisk guide til at arbejde med formler, statistiske beregninger og datavalidering i Excel

Når du er færdig med kurset vil du være i stand til at arbejde med formler og udtræk af dataceller i Excel. Du vil have et godt kendskab til funktionsguiden og kunne arbejde med flere af programmets lettere avancerede områder.

Forudsætninger

Dette kursus gennemgår flere lettere avancerede funktioner i Excel, og derfor kræver det et grundlæggende kendskab til Excel for at få mest muligt udbytte af kursets indhold.

Kontakt os

  Kategori
  Office
  Udbyder
  GoLearn