E-mail marketing kursus: Sådan sætter du turbo på din e-mail markedsføring

Om dette projekt

Vil du gerne have mere turbo på din e-mail marketing? I dette online kursus får du en værktøjskasse til, hvordan du arbejder med e-mail marketing, så du kan få det maksimale ud af kanalen.

På kurset lærer du:
 • Hvordan du vælger det rigtige e-mailsystem på baggrund af din strategi (4 ting du SKAL være opmærksom på!)
 • Hvordan du laver det ultimative e-mail marketing mix, så du både kan fastholde og få nye kunder
 • Hvordan du sætter din e-mail marketing på autopilot
Beskrivelse

Undersøgelser viser, at ordreværdien fra e-mails er 3 gange større end fra sociale medier.. og at det er 5 gange mere sandsynligt, at et kommercielt budskab ses i en e-mail fremfor på Facebook.

Der er altså ikke nogen undskyldning for at holde sig væk fra e-mail marketing.

Men du har måske svært ved at få et overblik over, hvordan du kommer godt i gang med din e-mail marketing. Eller så er du allerede igang med at sende de traditionelle nyhedsbreve, men du vil gerne have mere turbo på din e-mail marketing og få det maksimale ud af den.

Det kan du lære i dette online kursus med e-mail marketingeksperten, Casper Ackermann. Her får du en værktøjskasse, der giver dig mulighed for at arbejde videre med din e-mail marketing bl.a. på et strategisk niveau. Du får også indsigt i de mere avancerede muligheder, som e-mail marketing rummer (herunder hvordan du arbejder med automateriserede e-mails og databerigelse af dine e-mail subscribers).

Når du er færdig med kurset vil du have en værktøjkasse, fuld af skarpe e-mail-marketing-værktøjer. Se dette kursus før dine konkurrenter!

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn