Copywriting kursus: Sådan skriver du produkttekster, der sælger!

Om dette projekt

Oplever du, at din webshop ikke skaber konverteringer og taber kunder til konkurrenten? I dette online kursus lærer du, hvordan du skriver sælgende produkttekster, som giver din webshop mere trafik og flere salg.

På kurset lærer du:
 • Hvad du skal sælge dit produkt på i din tekst (og hvad du absolut ikke skal) + eksempler
 • Hvordan du gør produktegenskaber til en sælgende tekst, der passer til din målgruppe (et komplet framework!)
 • Hvordan du søgemaskineoptimerer din produkttekst, så du ranker højt i Googles søgeresultater
Beskrivelse

Du har sikkert hørt, at folk ikke gider læse noget på nettet, så hvor vigtigt er det egentlig at bruge tid på at skrive gode tekster til de produkter, din webshop sælger? Svaret er: Meget vigtigt!

Amerikanske undersøgelser viser, at de virksomheder, der har størst succes med deres content marketing, skriver produkttekster på op mod 2000 ord. Det vil sige, at når folk skal have pengepungen op ad lommen, tæller hvert ét ord.

Men hvis produktteksterne på din webshop ikke tiltaler din målgruppe, så køber de bare hos konkurrenten.

Og ikke nok med det, så straffer Google dig også, hvis din tekst udelukkende indeholder produktegenskaber, og du når aldrig til tops i søgeresultaterne.

Der er altså ingen tvivl om, at produkttekster er vigtige for salget i din webshop, men hvordan skriver du egentlig produkttekster, der både passer til din målgruppe og ranker i Google?

Copywriting-eksperten, Benny Grandahl, viser dig hvordan i dette kursus. I kurset får du et skridt-for-skridt framework, der viser dig, hvordan nogle af verdens bedste copywritere arbejder med produkttekster. Lær blandt andet hvordan du skriver fængende overskrifter, finder den røde tråd i din produkttekst og laver en søgeordsanalyse (for tekstforfattere).

Dette kursus er derfor for dig, der:

Har en webshop og gerne vil skabe flere salg.

Har ansvaret for tekstproduktionen til en webshop og mangler inspiration til, hvordan du får dine kunders tænder til at løbe i vand.

Når du er færdig med dette online kursus vil du være i stand til at skrive produkttekster som en erfaren copywriter og SEO-ekspert.

Kontakt os

  Kategori
  Marketing
  Udbyder
  GoLearn