Udviklingsprojekt

"We had a very rewarding expansion process with Plan2learn, which centered around an ongoing dialogue about using e-learning as best as possible. The expansion has been incredibly easy, and began with a talk about how we should use e-learning videos and target groups to reach our goal"

– Steen Meyer Larsen, IT-konsulent i Esbjerg Kommune

Do you experience

Du sidder i en organisation, hvor administrationen af kurser og digital undervisning er en stor del af arbejdsgangen. Meget af arbejdet foregår manuelt, enten ved registrering af kursister i Excel, eller med forskellige programmer som ikke taler sammen.

The solution with plan2learn

Når du starter et udviklingsprojekt med plan2learn som din samarbejdspartner, vil du få et udviklingshus med 15 års erfaring til at sparre med. Vores LMS kan tilpasses lige præcis dine behov, og fungere som motoren, der driver jeres kursusudbud.

Et LMS tilpasset dine behov

I et udviklingsprojekt med plan2learn vil processen være præget af et løbende samarbejde, hvor der først og fremmest afstemmes forventninger, og siden afholdes løbende statusmøder, så vi når et slutprodukt, der matcher jeres vision.

Vi arbejder efter en iterativ proces, hvor udviklingen foregår i sprints, så alle opgaver er klarlagt, før det egentlige arbejde sættes i gang. Dette mindsker fejl og misforståelser, og lader os genbesøge estimater og mål løbende.

Vores LMS er produktet af mange års udvikling, og vil fungere som motoren i alle vores udviklingsprojekter. Herefter kan der nemt bygges ovenpå med funktioner der matcher jeres behov, og tilpasses med jeres egne visuelle elementer.

Et samarbejde med plan2learn giver dig

 • Et udviklingshus med 15 års erfaring
 • Et gennemtestet LMS, som nemt kan tilpasses dine behov
 • En samarbejdspartner der sørger for at begge parter opnår værdi
 • En ressource du kan trække på, også efter løsningen er leveret
 • Et system der er i brug hos nogle af Danmarks største organisationer

Sådan byggede vi Forsvarets nye kursusplatform

From old systems and long lines of heavy, administrative procedures, to a fully digitised workflow with a full overview of training courses. The armed forces have come a long way in their business development, and there are still great ambitions for the future.

Udviklingsprojekt med plan2learn

 • Opstart

  Samarbejdet starter med en forventnings afstemning, hvor vi gennemgår jeres vision og ønsker til den færdige løsning. Derefter laver vi i fællesskab en udviklingsplan, så i altid har et overblik over hvordan udviklingen i store træk vil foregå.

 • Udvikling

  Vi arbejder i udviklingssprints, så de kommende opgaver i en given periode altid vil være klarlagt. Processen er iterativ, så vi altid har mulighed for at tage erfaringerne vi får undervejs, og tilpasse udviklingen efter nye mål eller krav.

 • Løsning

  Den endelige løsning leveres, og vi sørger altid for at hjælpe med implementeringen, så i kan komme i gang hurtigst muligt. Derefter vil vores support altid stå til rådighed ved eventuelle spørgsmål, eller hvis i støder på ideer til videre udvikling.

Want to hear more?