E-læring i Microsoft Teams

E-læring lige ved fingerspidserne

Med plan2learn Teams-app kan du som medarbejder altid tilgå din læring på dine forskellige enheder, uanset tid eller sted. Vil du tage et hurtigt kursus på din iPad i bussen, en instruktionsvideo på din iPhone eller et længere modul ved dit skrivebord? Du bestemmer selv.

Når du tilrettelægger et læringsforløb, kan du meget nemmere holde overblik over dine medarbejdere. Du kan oprette et kursus, og nemt udvælge hvilke medarbejdere, som du ønsker at sende læringen ud til. Du giver altså dine medarbejdere et læringsunivers, hvor alt deres læring bliver samlet i en overskuelig platform.

Oplever du

Du ønsker at tage et e-læringskursus, men det er svært at få tid til at gennemføre undervisningen i løbet af arbejdsdagen. Eller du er måske leder i en HR-afdeling, og har svært ved at få de rigtige kurser ud til specifikke medarbejdere.

Løsningen med plan2learn

Med plan2learn Teams-appen kan du gøre læring tilgængelig på den platform hvor dine medarbejdere allerede bruger det meste af deres arbejdsdag. Medarbejdere kan finde deres læring med ét enkelt klik i Microsoft Teams, og kan dele den op i mindre bidder, hvor og hvornår de har lyst.

Med Teams appen kan du:

 • Få et samlet overblik over alle dine undervisningsaktiviteter
 • Nemt og hurtigt finde dit kursus eller andet læring
 • Tilgå materialet når som helst på PC, mobil eller tablet
 • Samle din læring i én platform
 • Hurtigt gå fra dine Teams møder til at arbejde på dine kompetencer

Læs hvorfor e-læring i Teams fungerer godt sammen med et mikrolæringsforløb.

Mikrolæring med plan2learn i Teams

 • Oprettelse

  Kurset oprettes i plan2learn, og her vælges de forskellige medarbejdere som skal have adgang til kurset. Dette kursus består af 3 moduler, og da lederen er tilfreds med oprettelsen, sender han læringen afsted.

 • Tilgang

  Medarbejderen har Teams åben mens de arbejder, og klikker på plan2learn ikonet. De ser at et nyt e-læringskursus er tilgængeligt, men venter med at starte det, da tidspunktet ikke er passende.

 • Undervisning

  Medarbejderen sidder i bussen på vej hjem, og åbner Teams på sin smartphone. Det første modul i kurset gennemføres af medarbejderen før de når deres destination. Efter aftensmaden sætter medarbejderen sig ved sin bærbar, og gennemfører de sidste par moduler.

Vil du høre mere?